«پاپایا» از محصولات گرمسیری محسوب میشود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به ایران راه یافته است. این میوه پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز است.
به گزارش همشهری آنلاین، «پاپایا» گیاهی است علفی، همیشه سبز، دو لپه که به صورت یک تنه با چوبی نرم به ارتفاع یک تا ۱۰ متر رشد می کند و این گیاه چند ساله ممکن است تا ۲۰ سال عمر کند اما عمر مفید و اقتصادی آن بیشتر از سه سال نیست.
معمولا ۱۲ ماه پس از کاشت بذر، نخستین محصول «پاپایا» به دست می آید و هر گل حدود ۱۴۵ تا ۱۶۵ روز بعد از گرده افشانی به میوه کامل و رسیده تبدیل می شود و میوه رسیده پاپایا دارای پوستی نازک است و نگهداری و حمل و نقل آن نیاز به دقت فراوان دارد.
ایجاد گلخانه «پاپایا» در محل مجتمع گلخانه ای امام رضا (ع) خراسان شمالی، کاری تحقیقاتی و تجاری بوده که در فضایی به وسعت ۷ هزارمترمربع به مرحله تولید رسیده است.
پر بینندهترین اخبار دیگر رسانهها
دیدگاه خوانندگان امروز
پر بینندهترین خبر امروز
نظرات
- نظرات منتشر شده: 1
- نظرات در صف انتشار: 1
- نظرات غیرقابل انتشار: 1
-
این گلخانه ها چقدر گاز مصرف میکنند؟سوخت مفت پدر کشور را درآورده است.دست کم میوه های گرمسیری را در جنوب ایران کشت کنید نه در جای دیگر.سوزاندن گاز هوا را آلوده میکند.
نظر شما